Виборчий округ №169: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

11:22, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №169: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №169. Округ охоплює Київський та частину Московського району міста Харкова.

Баласаян Ніна Іванівна, 59 років

Висувається від партії «ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ХВИЛЯ». Народилася в м. Кировабад, Азербайджан, проживає в м. Харків. Громадянка України. Освіта вища. Головна редакторка газети «Рух – це життя», членкиня політичної партії «ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ХВИЛЯ». Передвиборча програма кандидатки.

Василянська Вікторія Геннадіївна, 51 рік

Самовисуванка. Народилася в м. Горлівка Донецької області. Проживає в м. Харцизьк Донецької області. Громадянка України. Освіта вища, тимчасово не працює. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки

      Грановський Олександр Михайлович, 40 років

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. Член комітету з питань правової політики та правосуддя. Обраний від парії «Блок Петра Порошенка» під номером 58 у списку. Був членом партії, вийшов з неї у травні 2019 року.

З травня по листопад 2014-го — депутат Київської міської ради. Обраний від партії «УДАР». Йшов за партійним списком під номером 23.

Більше про діляність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно. 

Добровольський Володимир Анатолійович, 59 років

Самовисуванець. Народився в м. Києві, проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Директор ТОВ «Телемах-лтд». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата. 

      Закутня Тетяна Іванівна, 40 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Народилась та проживає у м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Керівник, ТОВ «ЄВРО-ДИЛІЖАНС», керівник, ТОВ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ТА РОЗВИТКУ ЗВОНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ». Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Передвиборча програма кандидатки. 

      Кірш Олександр Вікторович, 58 років

Самовисуванць. Народився та проживає у Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому вборчому окрузі віл партії «Народний Фронт». Голова підкомітету з питань удосконалення Податкового кодексу України.

У 2012-му балотувався до Верховної Ради 7-го скликання за цим же округом від ВО «Батьківщина», був членом партії. У 2010 році був довіреною особою Арсена Авакова на виборах Харківського міського голови.

У 2005 році став радником голови Харківської ОДА Арсена Авакова з економічних питань на громадських засадах. У 2002 році балотувався до Харківської міської ради від партії “Яблуко” за мажоритарним округом”.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно.

      Кіхтєв Владислав Ігорович, 44 роки

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Начальник теплового району, КП «Харківські теплові мережі». Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата. 

      Коваль Володимир Дмитрович, 22 роки

Самовисуванець. Народився в м. Запоріжжі. Проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта загальна середня. Тимчасово не працює. Передвиборча програма кандидата.

      Куницький Олександр Олегович, 36 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився у м. Запоріжжі. Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта професійно-технічна. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

11 липня ЦВК скасувала реєстрацію кандидата Куницького на підставі порушення вимог статті 9 Закону.

15 липня суд визнав протиправною постанову Центрвиборчкому про скасування реєстрації Куницького. У ЦВК заявили, що планують оскаржувати рішення апеляційного адміністративного суду.

Станом на 16 липня Олександр Куницький значиться на сайті ЦВК, як кандидат знятий з реєстрації.

Після рішень судів станом на 19 липня реєстрація Куницький відновлена

Макаренко Ярослав Ігорович, 26 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Продюсер, компанія «Рум8». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.  

      Петріченко Олег Всеволодович, 31 рік

Самовисуванець. Народився в м. Полтаві. Проживає в с. Софіївська Борщагівка Києво-Святвошинського району Київської області. Громадянин України. Освіта загальна середня. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Пилипчук Олександр Олександрович, 31 рік

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Народився у м. Нетішин Хмельницької області. Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Передвиборча програма кандидата

Ронін Михайло Олександрович, 61 рік

Самовисуванець. Народився в с. Алешенка Трубчевського району Брянської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Голова первинної профспілкової організації, державне науково-виробниче підприємство «Об’єднання Комунар». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Соловйов Микита Олександрович, 47 років:  

Висувається від партії «Демократична Сокира». Народився та проживає у м. Харкові, громадянин України. Освіта вища, тимчасово не працює, член політичної партії «Демократична Сокира». Передвиборча програма кандидата. Соловйов був організатором акції «Ні капітуляції», яка пройшла біля Харківської облдержадміністрації 10 червня. 

Згідно з календарним планом Центрвиборчкому, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.