Виборчий округ №168: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

11:20, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №168: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №168. Округ охоплює Шевченківський район міста Харкова.

      Баранников Сергій Олександрович, 35 років

Висувається від Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Народився в м. Кіровськ Луганської області. Проживає в смт Безлюдівка Харківського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Менеджер з регіонального розвитку відділу навчань управління розвитку Департаменту внутріньої політики, Політична партія «Обєднання «САМОПОМІЧ». Фізична особа-підприємець. Член Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Передвиборча програма кандидата. 

      Бондаржевська Яніна Володимирівна, 54 роки

Самовисуванка. Народилася та проживає в м. Києві. Громадянка України. Освіта вища. Заступник директора, ТОВ «Глорія-Т». Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки

Зеленський Микола Володимирович, 35 років

Самовисуванець. Народився в м. Харків, проживає у м. Харків. Громадянин України. Освіта вища. Заступник директора ТОВ «Фірма "Будреммонтаж». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Коник Валерій Олександрович, 56 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Лікар-стоматолог, ТОВ «Клініка здоровя та краси». Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата. 

       Куц Галина Михайлівна, 52 роки

Висувається від Політичної партії «Європейська солідарність». Народилась у м. Дрогобич Львівської області. Проживає у м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Професор кафедри політології, соціології та культурології, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки

       Мезенцева Марія Сергіївна, 29 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народилася та проживає в м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

       Ольховський Юрій Юрійович, 37 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Народився та проживає у м. Люботин Харківського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Заступник начальника міжрайонного відділу № 5 управління захисту економіки в Харківській області, Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Падєєва Світлана Олександрівна, 31 рік

Самовисуванка. Народилася в м. Красний Луч Луганської області. Проживає в селі Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області. Громадянка України. Освіта вища. Менеджер ФОП Дамаскіна О.П. Безпартійнa. Передвиборча програма кандидатки.

      Писаренко Валерій Володимирович, 39 років

Самовисуванець. Народився в м. Нова Каховка Херсонської області. Прожиіває в м. Київ. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.  

Народний депутат України 8 скликання. У 2014 році йшов на вибори як самовисуванець. Обраний за цим же виборчим округом. З 2015 року — член депутатської групи «Партія «Відродження». Член комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя (був ним і попередні три каденції, у 2012-2014 роках — головою).

У 2012-му обраний до Верховної Ради на цьому виборчому окрузі від «Партії регіонів» як безпартійний.

У 2007-му до Верховної Ради пройшов за списком Блоку Юлії Тимошенко під номером 74. Член партії ВО «Батьківщина». У 2010 році вийшов з фракції «БЮТ-Батьківщина» та вступив до фракції «Партії регіонів».

У 2006-му обраний народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко. Пройшов за партійним списком під номером 75 як безпартійний.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно.

Поляков Станіслав Юрійович, 59 років

Самовисуванець. Народився в м. Краснозаводськ Московської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Пенсіонер. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Приходкін Дмитро Володимирович, 46 років

Самовисуванець. Народився в с. Маканчи Маканчинського району Семипалатинської області. Проживає в м. Донецьку. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Семиноженко Володимир Петрович, 69 років

Самовисуванець. Народився в м. Києві. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Генеральний директор, голова ради директорів та науковий керівник, НТК «Інститут монокристалів» НАН України. Член Політичної партії «НОВА ПОЛІТИКА». Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 2-го та 3-го скликання.

У 1994 році обраний від Дзержинського району м. Харкова. Під час роботи у Верховній Раді України брав участь у створенні й прийнятті Конституції України.

З 1996 по 1998 рр. — міністр у справах науки і технологій

У 1998-му повторно обраний народним депутатом України від Харкова. З серпня 1998 по грудень 1999 року — віце-прем’єр-міністр України.

З 2000 року повернувся до парламентської діяльності, очолив Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти.

З 2001 до 2002 року — віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань в Уряді А. Кінаха.

З 11 березня 2010 по 2 липня - віце-прем’єр-міністр з гуманітарної політики в Уряді М. Азарова.

Більше про діляльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно 

       Чулков Даніл Ігорович, 26 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Народився у м. Горлівка Донецької області. Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Начальник юридичного відділу, Харківський національний університет радіоелектроніки. Член партії політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Передвиборча програма кандидата.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.