Виборчий округ №174: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:21, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №174: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №174. Округ охоплює Новобаварський та Холодногірський райони міста Харкова.

Акімова Анастасія Андріївна, 21 рік

Самовисуванка. Народилася в м. Луганську, проживає в м. Луганську. Громадянка України. Освіта вища. Менеджер ТДВ «СЛУГА НАРОДУ». Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.  

      Алєксейчук Вікторія Іванівна, 42 роки

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народилася в м. Дружківка Донецької області. Проживає в м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Доцент, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Передвиборча програма кандидатки

Андрющенко Володимир Володимирович, 28 років

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Харків. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа – підприємець. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «НАШ КРАЙ». Балотувався до Харківської обласної ради 7-го скликання від партії «НАШ КРАЙ».  Є помічником народного депутата Олександра Фельдмана на громадських засадах. Передвиборча програма кандидата. 

Безрук Владислав Вікторович, 41 рік

Відмовився від участі у виборах з 09.07.2019

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Адвокат. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Бойко Олександр Олександрович, 34 роки

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНА СЛАВЕТНА». Народився в м. Сквира Київської області. Проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

       Говоруха Віталій Миколайович, 40 років

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор ТОВ «СТАТУС-РЕСУРС». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата. 

       Гумен Анна Юріївна, 28 років

Самовисуванка. Народилася в м. Львові. Проживає в с. Суховоля Городоцького району Львівської області. Громадянка України. Освіта вища. Заступник директора ТОВ «ЄВРОБУД-ХОЛДИНГ». Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

       Давиденко Олексій Юрійович, 36 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «ЕКОТЕХНОЛАЙН». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата. 

       Каленюк Сергій Іванович, 55 років

Самовисуванець. Народився в с. Романівка, Попільнянського району Житомирської області. Проживає в м. Ірпінь Київської області. Громадянин України. Освіта середня спеціальна. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.  

Камленок Геннадій Станіславович, 42 роки

Самовисуванець. Народився в с. Синявка Чернігівської області. Проживає у м. Чернігові. Громадянин України. Освіта вища. Охоронник, охоронне підприємство Торг Сервіс «ЯВІР 2000». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Константінов Олександр Петрович, 48 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта професійно-технічна. Фізична особа-підприємець. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата.

     Любчич Анна Миколаївна, 28 років

Висувається від Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Народилася в м. Самбір Львівської області. Проживає в м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Учений секретар, Науково-дослідний інститут правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України. Член Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Передвиборча програма кандидатки.

      Мещерякова Наталія Олександрівна, 31 рік

Самовисуванка. Народилася в м. Красний Луч Луганської області. Проживає в м. Хрустальний Луганської області. Громадянка України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

      Олефір Олена Іванівна, 50 років

Самовисуванка. Народилася в м. Свердловськ Луганської області. Проживає в м. Бровари Київської області. Громадянка України. Освіта вища. Менеджер з продажу книжок. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки

      Присташ Вікторія Василівна, 42 роки

Самовисуванка. Народилася в м. Костопіль Рівненської області. Проживає в м. Києві. Громадянка України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.  

Ріц Віталій Олександрович, 36 років

Висувається від партії «Громадянська позиція». Народився та проживає в м. Харкові, громадянин України. Освіта вища. Фізична особа–підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Тесаловський Олексій Борисович, 43 роки

Самовисуванець. Народився та проживає в місті Харкові, громадянин України. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Ткаченко Олександр Юрійович, 43 роки

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

       Трубчанов Віктор Миколайович, 49 років

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта загальна середня. Директор ТОВ «Харків-пром». Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Фатєєва Анна Юріївна, 32 роки

Самовисуванка. Народилася в м. Маріуполь Донецької області. Проживає в м. Шостка Сумської області. Громадянка України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки

      Федусяк Віталій Васильович, 36 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Фельдман Олександр Борисович, 59 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Харкові, громадянин України. Освіта вища. Член політичної партії «Наш край». Передвиборча програма кандидата

Народний депутат України. У 2014 році йшов на вибори, як самовисуванець. Обраний за виборчим округом №174 — це Новобаварський та Холодногірський райони м. Харкова. Голова підкомітету з питань соціальних програм державного бюджету Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Член депутатської групи «Воля народу» з 2016 року. Співголова партії «Наш край», голова її Харківської обласної організації.

У 2012 році висувався та був обраний до Верховної ради на виборчому округу №174. Тоді йшов до Верховної ради від «Партії регіонів».

У 2007 та 2006 роках був двічі обраний народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко. У 2010 році перейшов з БЮТ до коаліції на чолі з «Партією регіонів».

У 2002 році був обраний до Верховної Ради 4 скликання як самовисуванець за виборчим округом №175.

Більше про діяльність кандидата на посаді народного депутата читайте на сайті Чесно.

      Царик Анатолій Іванович, 33 роки

Самовисуванець. Народився в м. Сквира Сквирського району Київської області. Проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Начальник дільниці, ТОВ «Смарт Солюшнс Груп». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Шрам Ігор Володимирович, 53 роки

      Відмовився від участі у виборах з 09.07.2019

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в м. Орджонікідзе Дніпропетровської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «Горпорм». Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.

Ятчук Олександр Сергійович, 24 роки

Самовисуванець. Народився в с. Конище Волинської області, проживає в селі Конище Волинської області. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.