Виборчий округ №173: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:21, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №173: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №173. Округ охоплює Основ’янський та частину Слобідського району міста Харкова.

      Бакумов Олександр Сергійович, 30 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Проректор, Харківський національний університет внутрішніх справ. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Батій Вадим Валерійович, 36 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Заступник начальника відділу комплектації обладнання, ТОВ «ВО«ЕНЕРГОМАШ». Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата.

Бригас Юлія Володимирівна, 30 років

Самовисуванка. Народилася та проживає в м. Чернігові, громадянка України. Освіта вища. Старша зміни у піцерії «Челентано». Безпартійна. Передвиборча програма кандидата.

      Григоренко Андрій Анатолійович, 32 роки

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа — підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Денисенко Анатолій Петрович, 48 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Народний депутат України 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі як самовисуванець. Позафракційний. Голова підкомітету з питань приватизації державного і комунального майна, націоналізації, реприватизації, банкрутства, застави, лізингу, концесії, оренди, розподіли продукції, управління майном, що перебуває у державній та комунальній власності Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. 

2012-2014 роки — народний депутат 7-го скликання. Обраний від Партії регіонів за цим же округом. Голова підкомітету з питань приватизації (реприватизації) та націоналізації Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. Член фракції Партії регіонів, з липня 2014 —групи «За мир та стабільність».

У 2010-му обраний депутатом Харківської міської ради VI скликання від Партії регіонів за 12 мажоритарним округом.

Більше про діяльність кандидата на посаді народного депутата читайте на сайті Чесно.

       Лаврінець Ігор Олександрович, 23 роки

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився в смт Лосинівка Ніжинського району Чернігівської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фахівець з молодіжної політики, Харківська територіальна організація ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Член Політичної партії «Європейська Солідарність». Передвиборча програма кандидата.

Мирополець Олександр Григорович, 22 роки

Самовисуванець. Народився та проживає в с. Макарів Київської області, громадянин України. Освіта вища, студент Національного технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

     Оніщенко Павло Олександрович, 34 роки

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Нродився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.      

      Ракич Іван Валерійович, 42 роки

Самовисуванець. Народився у м. Харкові. Проживає в смт Васищеве Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Заступник голови профспілкового комітету АК «Харківобленерго». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

З серпня 2014 року по вересень 2015 року був мобілізований до лав Збройний сил України. Служив у 92-й Окремій механізованій бригаді, старший сержант, командир відділення роти снайперів. У 2015 році обраний депутатом Харківської міської ради 7-го скликання. Член депутатської фракції міськради «Об’єднання САМОПОМІЧ». Член постійної Комісії з питань планування, бюджету та фінансів. 

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.