Виборчий округ №175: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:45, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №175: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №175. Округ охоплює м. Люботин, Дергачівський район та частину Харківського району області.

      Алексанян Карен Артаваздович, 51 рік

Самовисуванець. Народився в м. Ленінакан, Республіка Вірменія. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Банген Анатолій Володимирович, 56 років

Самовисуванець. Народився в м. Харкові. Проживає в м. Дергачі Харківської області. Громадянин України. Освіта середня спеціальна. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Задоренко Вячеслав Валентинович, 40 років

Самовисуванець. Народився та проживає в с. Козача Лопань Дергачівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Козачолопанський селищний голова. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата. 

      Калашников Данило Андрійович, 25 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАРТІЯ ШАРІЯ». Народився в м. Свердловськ Луганської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Начальник юридичного відділу, філія «Теплоелектроцентраль» ТОВ «ДВ Нафтогазовидобувна компанія». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Кацуба Володимир Михайлович, 62 роки

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Народився в с. Березівка Климівського району Брянської області. Проживає в м. Дергачі Дергачівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі. Йшов самовисуванцем, як безпартійний.

Член Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. Член депутатської групи“Партія “Відродження”, на початку каденції був членом групи “Воля народу”.

У 2012-му за тим же округом обраний народним депутатом 7-го скликання від Партії регіонів. Був членом партії. У лютому 2014-го вийшов з фракції Партії регіонів та вступив до групи «Суверенна Європейська Україна».

З 2010 по 2012 роки депутат Харківської обласної ради за округом № 33 від Партії регіонів.

З 2007 до 2012 рік - голова Дергачівської районної державної адміністрації.

У 2006-2007 роках був радником голови Харківської обласної ради Василя Салигіна. Голова Дергачівської громадської організації “Майбутнє будуємо разом”.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно

Кисіль Віктор Васильович, 46 років

Висувається від політичної партії «ГОЛОС». Народився в смт Гути Харківської області, проживає в смт Пісочин Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Доцент кафедри історії української літератури Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Член Політичної Партії «ГОЛОС». Передвиборча програма кандидата.

      Корнієнко Денис Євгенович, 26 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає в м. Дергачі Дергачівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Різноробочий, ТОВ «Схід Енерго Комплект». Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата.

      Лазуренко Андрій Вікторович, 37 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в м. Люботин Харківського району Харківської області. Проживає в смт Солоницівка Дергачівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Директор, юридична компанія «Ангард-АТТ». Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.

      Пивоваров Євген Павлович, 41 рік

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Професор кафедри технології харчування, Харківський державний університет харчування та торгівлі. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Фесенко Сергій Володимирович, 38 років

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Керуючий партнер, адвокатське обєднання «Адвокатське бюро«Юргазенерго». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Ястребова Ганна Сергіївна, 36 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Народилася та проживає в м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Доцент кафедри економічної кібернетики, Харківський національний економічний університет. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Передвиборча програма кандидатки

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.