Виборчий округ №176: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:47, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №176: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №176. Округ охоплює Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Печенізький, Чугуївський райони області. 

       Бойко Олександр Володимирович, 47 років

       Відмовився від участі у виборах з 09.07.2019

Самовисуванець. Народився у м. Нижній Новгород, Росія. Проживає в смт Старий Салтів Вовчанського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата. 

       Лобанова Тетяна Вікторівна, 62 роки

Висувається від Аграрної партії України. Народилася в с. Малинівка Чугуївського району Харківської області. Проживає в м. Чугуїв Харківської області. Громадянка України. Освіта вища. Голова, ОСББ «Ельдорадо-130». Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

       Новицький Дмитро Володимирович, 35 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в м. Кіровограді. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Голова правління, АТ «Харківгаз». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

       Попов Олександр Володимирович, 44 роки

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився в смт Печеніги Харківської області. Прожива в смт Кочеток Чугуївського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Скрипніков Сергій Вікторович, 42 роки

Самовисуванець. Народився в м. Купянськ Харківської області. Проживає в смт Дворічна Дворічанського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Передвиборча програма кандидата.

       Счисльонок Олександр Васильович, 57 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився в м. Вевіс, Литва. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Президент, благодійний фонд «Слобідський край». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Шенцев Дмитро Олексійович, 55 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі як член «Партії регіонів». Йшов як самовисуванець. З 2015 року член фракції «Опозиційний блок», до того був позафракційним. Член Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

У 2012 році був обраний до Верховної Ради 7-го скликання від «Партії регіонів» за тим же округом. З 2012 року - засновник БО “Обласний благодійний фонд Дмитра Шенцева” та радник прем’єр-міністра України на громадських засадах.

З 2008 до 2010 року був головою Харківської обласної організації «Партії регіонів», у 2010-2014 роках - заступник голови партії. У 2009 році очолив Антифашистський форум України.

У 2007 та 2006 роках був двічі обраний народним депутатом за списком «Партії регіонів» 141 та 129 номером у списку відповідно як член партії. У 2002 році балотувався до Верховної Ради номером 7 списку Селянської партії України.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.