Виборчий округ №177: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:48, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №177: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №177. Округ охоплює Борівський, Ізюмський, Куп’янський та Шевченківський райони області.

      Канашевич Андрій Вікторович, 47 років

Висувається від Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «Смарт-Агро». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Кукуріка Микола Миколайович, 56 років

Висувається від Партії Пенсіонерів України. Народився в м. Петропавловськ Північно-Казахстанської області, Республіка Казахстан. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Голова, Партія Пенсіонерів України. Член Партії Пенсіонерів України. Передвиборча програма кандидата. 

      Любота Дмитро Валерійович, 38 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився в м. Харкові. Проживає в м. Купянськ Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ Будівельне Підприємство «ГРАДОСТРОЙ». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Маслій Микола Миколайович, 44 роки

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився в м. Дергачі Дергачівського району Харківської області. Проживає м. Купянськ Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Остапчук Віктор Миколайович, 64 роки

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Народився в м.Магнітогорськ Челябінської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі як самовисуванець та член партії «Відродження». Входить до складу групи «Партія «Відродження». Член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту. Заступник голови партії «Відродження.

У 2012 році обраний до Верховної Ради 7-го скликання від «Партії регіонів» за тим же округом як член партії. 23 лютого 2014 року вийшов з фракції «Партія регіонів», у травні того ж року приєднався до групи “Економічний розвиток”.

У 2006 році балотувався до Верховної Ради 5-го скликання номером 6 у списку партії «Відродження» як член партії.

З 2002 до 2012 року був депутатом Харківської обласної ради (у 2010 році - за списком «Партії регіонів», у 2006 році - за списком  партії «Відродження», у 2002 році - як самовисуванець за округом №5). Також був членом виконавчого комітету Харківської міської ради. З 1990 до 1998 року був депутатом Ленінської районної у місті Харкові ради.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно

      Радьков Сергій Миколайович, 56 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в с. Новочервоне Троїцького району Луганської області. Проживає в с. Кіндрашівка Купянського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Голова правління, ГО мисливсько-рибальське товариство «Лісогор». Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата. 

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.