Виборчий округ №178: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:49, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №178: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №178. Округ охоплює Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський та Первомайський райони області.

      Білокудря Валерій Миколайович, 60 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в с. Мечнікове Дворічанського району Харківської області. Проживає в смт Савинці Балаклійського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.

      Добкін Дмитро Маркович, 44 роки

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі як безпартійний самовисуванець. Член фракції «Опозиційний блок». Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

У 2012-му обраний депутатом ВР 7-го скликання від Партії регіонів за тим же округом.

У 2006 та 2010 роках обирався депутатом Харківської обласної ради 5 та 6 скликань від Партії регіонів. Був членом партії.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно.

      Літвінов Віталій Олександрович, 44 роки

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Балаклія Харківської області. Громадянин України. Освіта загальна середня. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Літвінов Олександр Миколайович, 47 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився та проживає в м. Балаклія Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Голова, Балаклійська районна рада. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Русецький Анатолій Анатолійович, 43 роки

Самовисуванець. Народився та проживає у с. Андріївка Балаклійського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Науковий співробітник, Харківський науково-дослідний інститут судових експертих ім. М.С. Бокаріуса. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Самусєв Віталій Єгорович, 58 років

Самовисуванець. Народився в м. Харкові, проживає в смг Високий Харківського району. Громадянин України. Освіта вища, директор ТОВ «Балаклійський молокозавод». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.