Виборчий округ №179: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:51, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №179: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №179. Округ охоплює Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський та Сахновщинський райони області.       

        Гіршфельд Анатолій Мусійович, 62 роки

Самовисуванець. Народився в м. Дніпропетровську. Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. У 2014 році обраний на цьому виборчому окрузі. Член депутатської групи «Воля народу». Член комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.

У 2012-му обраний від Партії регіонів за цим же округом, був членом партії.

У 2006-му балотувався до Верховної Ради 5-го скликання за списком Народного Блоку Литвина під номером 24 у партійному списку. Був членом Народної памяті.

У 2002-2006 роках — народний депутат України 4-го скликання за виборчим округом №180. Йшов самовисуванцем. Безпартійний.

Більше про діяльність кандидата на посаді народного депутата читайте на сайті Чесно.

        Голіков Олексій Юрійович, 31 рік

Висувається від Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Народився в с. Гришівка Сахновщинського району Харківської області. Проживає в смт Сахновщина Сахновщинського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ПП «Вектор-Агро». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

        Головінов Ігор Іванович, 54 роки

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Народився та проживає в м. Красноград Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Лікар-анестезіолог, Красноградська центральна районна лікарня. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Передвиборча програма кандидата

        Земляна Валентина Володимирівна, 57 років

Висувається від Аграрної партії України. Народилася в с. Антонівка Кегичівського району Харківської області. Проживає в смт Кегичівка Кегичівського району Харківської області. Громадянка України. Освіта вища. Керівник, селянсько-фермерське господарство «Олександрівське». Член Аграрної партії України. Передвиборча програма кандидатки

        Каулько Ігор Євгенович, 45 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Заступник директора, ПТ «Л-д «Успіх». Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Передвиборча програма кандидата.

        Коба Сергій Олексійович, 49 років

  Відмовився від участі у виборах з 03.07.2019.

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився та проживає в м. Лозова Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Секретар, Лозівська міська рада. Член Політичної партії «Європейська Солідарність». Передвиборча програма кандидата.

        Кучер Олексій Володимирович, 34 роки

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився в с. Новорайськ Бериславського району Херсонської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Адвокат. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

        Слабун Сергій Володимирович, 43 роки

Висувається від Політичної Партії «ПАТРІОТ». Народився та проживає в м. Лозова Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

        Степанов Сергій Федорович, 57 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився в смт Панютине Лозівського району Харківської області. Проживає в м. Лозова Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Генеральний директор ТОВ «Кредо». Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.

 Трюхан Вадим Валерійович,  47 років

Висувається від партії «ПОЛІТИЧНИЙ РУХ «ХВИЛЯ». Народився в с. Піскошине Запорізької області, проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

        Чернов Сергій Іванович, 58 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Народився в м. Красноград Харківської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Голова, Харківська обласна рада. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.  

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.