У лікарні померла 28-річна жінка, на яку впало дерево в Старому Салтові

14:27, 29 чер. 2019
 
У лікарні померла 28-річна жінка, на яку впало дерево в Старому Салтові

Сьогодні, 29 червня, у лікарні померла 28-річна жінка, яка напередодні отримала травми внаслідок падіння тополі. Про це UA: Харків розповів Володимир Леонов, заступник начальника Вовчанського відділу поліції.

Ще один травмований, 27-річний чоловік, перебуває у лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий, говорить Віктор Забашта, директор Центру медицини катастроф.

За попередньою інформацію поліції, родина — дружина, чоловік та його мати — приїхали до знайомих на дачу та пішли відпочивати на пляж. Там від пориву вітру на людей впало дерево. Поліція з’ясовує, кому належить територія, де сталась подія, говорить Володимир Леонов.

Розслідування проводять за статтею «умисне вбивство» Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Леонов каже: після зясування обставин справу можуть перекваліфікувати.

Подія сталась 28 червня у Старому Салтові. Близько 14:00 до медиків надійшов виклик, що на трьох людей впало дерево. Внаслідок падіння, 48-річна жінка загинула на місці, ще двоє зазнали тяжких травм.