У Харкові намагалися демонтувати щит з політичною рекламою: на місце викликали поліцію

13:37, 13 лип. 2019
 
У Харкові намагалися демонтувати щит з політичною рекламою: на місце викликали поліцію

У Харкові сьогодні, 13 липня, намагалися демонтувати білборд з рекламою політичної партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі. Щит розташований поруч з Балашовським мостом.

Про те, що до конструкції під’їхала спецтехніка комунального підприємства «Міськелектротранссервіс», на своїх сторінках у Facebook повідомили кандидати у народні депутати від «Руху нових сил» Дмитро Булах та Олексій Андрєєв.

Документи на демонтаж, що показали представники «Міськелектротранссервісу», викликали сумнів, йдеться у дописі Дмитра Булаха.

Представник власника компанії, якій належить конструкція Євген Куліш, телефоном кореспондентам UA: Харків розповів, що земля, на якій встановлено щит, належить державному підприємству «Укрзалізниця». За його словами, представники комунального підприємства не надали жодних дозвільних документів на демонтаж.

Кореспонденти UA: Харків намагаються отримати коментар міськради.

На місце викликали поліцію. Виїжджала слідчо-оперативна група, розповіла речниця Нацполіції Харківщини Олена Соболевська. За її словами, конфлікт врегульовано. Щит не демонтували. Інформацію внесли до Журналу єдиного обліку правопорушень.

 Фото : Facebook / Дмитро Булах