Конфлікт у харківському трамваї: поліцейського відсторонили від роботи

8:51, 10 сер. 2019
 
Конфлікт у харківському трамваї: поліцейського відсторонили від роботи

У поліції розпочали службове розслідування через конфлікт у міському трамваї. Дільничного Слобідського відділу поліції, який був учасником інциденту, відсторонили від роботи. Про це розповіли у прес-службі поліції Харківщини. 

«7 серпня у засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що між поліцейським та пенсіонером виник конфлікт у трамваї, в ході якого працівник поліції наніс літньому чоловіку тілесні ушкодження. На момент події він знаходився у цивільному одязі, без вогнепальної зброї. За розпорядженням керівництва ГУНП в Харківській області було невідкладно розпочато службове розслідування з приводу дій працівника. На час його проведення дільничний відсторонений від виконання своїх функціональних обов’язків», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сталося все минулого тижня у трамваї № 5. Харків’янин Сергій Слинько говорить: його побив поліцейський після того, як 68-річна дружина Сергія попросила поступитися їй місцем у трамваї.

Сам поліцейський коментувати службове розслідування та сам інцидент відмовився. Підтвердив: про відсторонення від роботи йому відомо. Адвокат дільничого Іса Гулієв цей конфлікт називає провокацією.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство». Справу передали до Державного бюро розслідувань.