У ДТП на Полтавщині загинула солістка балету Харківського оперного театру

11:56, 11 сер. 2019
 
У ДТП на Полтавщині загинула солістка балету Харківського оперного театру

Танцівниця Харківського національного театру опери та балету Світлана Ісакова померла у лікарні Полтавської області. Туди її доправили після аварії на трасі «Київ-Харків-Довжанський». 

Цю інформацію кореспондентам Суспільного підтвердив художній керівник театру Олег Оріщенко. Він каже: дізнався про смерть Світлани від її мами. 

«Вона поверталась зі своїм чоловіком з Італії. Там вони відпочивали. Їхали з Києва на маршрутці до Харкова. Світлана була дуже талановитою. Пішла з життя на самій вершині свого творчого і професійного шляху. Вона виконувала головні і другорядні ролі. Танцювала у постановці «Собор Паризької Богоматері». У неї була дуже яскрава роль у «Попелюшці». Вона була однією з сестер Попелюшки. Я не пам’ятаю скільки років вона віддала нашому театру. Коли я прийшов до театру - вона вже тут працювала. І подавала великі надії. Я у театрі працюю з 2013-го. Чоловік її живий, на скільки я знаю. У нього переломи та травми, але живий», — розповів Орищенко.

За його словами, Світлані Ісаковій був 31 рік. Нині до Полтавщини поїхали родичі танцівниці. Коли будуть прощатися зі Світланою у Харкові поки невідомо, додав Оріщенко. 

Аварія сталася минулої ночі, 10 серпня, близько 01.00. На 277-му кілометрі автошляху між селами Білоцерківське та Коноплянка, це Великобагачанський район Полтавської області, зіштовхнулися автобус Setra та мікроавтобус Volkswagen. Про це йдеться на сайті поліції Полтавщини. 

«26-річний водій автобусу Setra допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen під керуванням водія 1976 року народження. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 44-річний пасажир мікроавтобусу Volkswagen загинув на місці пригоди, також 31-річна пасажирка Volkswagen від отриманих тілесних ушкоджень померла в приміщенні Решетилівської центральної районної лікарні. Водія мікроавтобусу Volkswagen з тілесними ушкодженнями було доставлено до Великобагачанської центральної районної лікарні. За двома фактами поліція встановлює всі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод. Тривають слідчі дії», — йдеться у повідомленні поліції Полтавської області. 

Фото: Поліція Полтавщини

 Фото Світлани Ісакової: Facebook/Олег Оріщенко