Геннадія Дронова етапували до колонії на Полтавщині

11:55, 29 сер. 2019
 
Геннадія Дронова етапували до колонії на Полтавщині

Геннадія Дронова, засудженого у справі про аварію на Сумській, етапували в Полтавську область, до Крюківської виправної колонії №29.

Цю інформацію кореспондентам Суспільного підтвердив адвокат Дронова Сергій Перепелиця. За його словами, до колонії засудженого перевезли вчора, 28 серпня.

Речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дар’я Мартинова розповіла: місце відбування покарання Дронову визначав суд.

Коли та куди етапуватимуть другу засуджену Олену Зайцеву, Мартиновій зараз не відомо. За її словами, у СІЗО чекають на узгодження документів.

Нагадаємо, аварія сталася 18 жовтня 2017. На перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Volksvagen Touareg та Lexus. Останній викинуло на тротуар, загинули 6 пішоходів. Ще стільки ж людей були травмовані. За версією слідства, водійка Lexus Олена Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло. Водій Volksvagen Геннадій Дронов — рушив на жовтий сигнал світлофору.

26 лютого 2019 Київський райсуд Харкова оголосив вирок: обидва водії отримали по 10 років колонії. Обидва — оскаржили рішення суду.

14 серпня Харківський апеляційний суд залишив вирок Зайцевій та Дронову без змін.