На вигляд 25 років: у поліції розповіли про розшук підозрюваного у зґвалтуванні школярки

12:52, 12 вер. 2019
 
 На вигляд 25 років: у поліції розповіли про розшук підозрюваного у зґвалтуванні школярки

Підозрюваному у зґвалтуванні 12-річної дівчинки приблизно 25 років. Про це розповів заступник начальника слідчого управління Андрій Шарнін.

«Дитина після закінчення занять своїм постійним маршрутом поверталася додому. У лісосмузі на неї напав невідомий чоловік, приблизно 25 років, та після нападу наніс їй тілесні ушкодження в область обличчя і після чого зґвалтував її. Дитина знаходиться в одному з лікарняних закладів міста Харкова, її життю нічого не загрожує».

За його словами, розшук підозрюваного триває. Справу розслідують за статтею за статтею «зґвалтування малолітньої». Це до 15 років колонії.

 

Нагадаємо, все сталося в Індустріальному районі учора, 11 вересня, близько 14:00. До поліції звернулася мати дівчинки, коли побита донька прийшла додому.

Як розповіла очільниця міського департаменту освіти Ольга Деменко, батьки дівчинки просять не розголошувати інформацію про школу, у якій вона навчається. Після цього випадку, зі школярами міста психологи проведуть профілактичні бесіди про правила власної безпеки на вулицях.