У День захисника України Сумську перекриють для транспорту на 4 години

20:01, 13 жов. 2019
 
У День захисника України Сумську перекриють для транспорту на 4 години

Проїзд по вулиці Сумській у понеділок, 14 жовтня, обмежать з 16:00 до 20:00. Для машин закриють ділянку по вулиці Сумській на ділянці від майдану Конституції до проспекту Незалежності, повідомляється на сайті Міської диспетчерської служби 1562. 

О 16:00 від майдану Конституції стартує Марш захисників України. Серед його організаторів значяться об’єднання «Штаб супротиву капітуляції», громадські організації «Фрайкор», «Антикорупційний блок учасників АТО» та «Правий Сектор».

Всього на День захисника України в Харкові заплановані 10 заходів, до участі в яких заявлені майже 4 тисячі людей, розповіла речниця Нацполіції області Олена Баранник.

За інформацією Департаменту інфраструктури, з 16.00 до 20.00 години 14 жовтня 2019 року свій маршрут також змінять автобуси:

- №№20е, 217е: - змінено кінцеву зупинку автобусних маршрутів, висадка пасажирів здійснюється на зупинці «ст. метро «Держпром»;

- №78е: - змінено кінцеву зупинку автобусних маршрутів, висадка пасажирів здійснюється на зупинці «ст. метро «Держпром», змінено шлях прямування: - ст. метро «Держпром» – просп. Науки – просп. Незалежності – вул. Сумська і далі за маршрутом;

- №119е: - пров. Вірменський – майдан Павлівський – майдан Сергіївський – вул. Клочківська - узвіз Клочківський – просп. Незалежності – просп. Науки і далі за маршрутом.

- №202е: пров. Спартаківський - вул. Університетська (кінцева) – узвіз Соборний – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – просп. Незалежності – вул. Сумська – Білгородське шосе – вул. Рудика.

Фото: Ukrinform