Світлична відмовилась коментувати свій намір працевлаштуватися в РНБО

11:14, 15 жов. 2019
 
Світлична відмовилась коментувати свій намір працевлаштуватися в РНБО

Питання щодо наміру голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної зайняти посаду в Раді національної безпеки і оборони України кореспондент Суспільного поставив після церемонії відкриття меморіалу захисникам України у Харкові.

Світлична підтвердила факт подання декларації як кандидата на посаду заступника секретаря РНБО. Відповідати на решту питань відмовилась, пообіцявши прокоментувати це пізніше.

«Насправді я її заповнила. Шановні журналісти, сьогодні дуже велике свято, в нас дуже багато заходів. Давайте не звужувати це велике свято до питання розподілу посад. Я обов’язково прокоментую все після прийняття управлінських рішень. Обов’язково, обіцяю. Дякую», — сказала Світлична.

17 вересня під час спілкування з журналістами на відкритті Бієнале молодого мистецтва Юлія Світлична обіцяла провести пресконференцію «після розширеної пресконференції президента».

Пізніше стало відомо, що на посаду голови ХОДА претендують два кандидати — народні депутати від партії «Слуга народу» Олексій Кучер та Ірина Венедіктова.

Пресмарафон президента відбувся 10 жовтня.