Кидали камінням і стріляли: у Салтівському трамвайному депо розповіли про вартість ремонту вагонів

18:20, 21 жов. 2019
 
Кидали камінням і стріляли: у Салтівському трамвайному депо розповіли про вартість ремонту вагонів

«Було розбите скло у дверях. Були розбиті бокові вікна. Скло і кватирку обкидали камінням», — розповідає начальниця відділу експлуатації Салтівського трамвайного депо Вікторія Настасенко.

Вікторія Настасенко показує відремонтовані вікна трамваю. Каже: напередодні в один з вагонів невідомі кинули каміння:

«По 8-му маршруту їхав від 602-го району в сторону гідропарку. Проводиться робота, інструктажі з техніки безпеки також. Але ніхто ж не може передбачити, що хтось буде кидати каміння».



Все сталося поблизу зупинки на перехресті Салтівського шосе та вулиці Мотронівської, напередодні близько 9-ї вечора. За словами речниці поліції області Оксани Калмикової, у цей час усередині були пасажири. Одна з них, жінка, отримала подряпину вуха. Вона написала заяву до поліції.

На ремонт вагонів у Салтіському депо витратили майже 10 тисяч гривень, говорить директор підприємства Владислав Приймак.

«Подавали загальну заяву від підприємства на хуліганські дії невстановлених осіб. За останній місяць відбулося вже чотири інциденти, які по своїй суті однакові. Лише в одному випадку це був обстріл, в інших — це каміння. Відбувається в різних місцях, на різних маршрутах», — каже Приймак.

Минулого тижня на проспекті Тракторобудівників невідомі обстріляли трамвай №26

За словами Оксани Калмикової, нині підозрюваних та затриманих після цих подій зараз немає.