Через відсутність опалення у Чкаловському оголосили надзвичайний стан — голова ОТГ

20:46, 5 лис. 2019
 
Через відсутність опалення у Чкаловському оголосили надзвичайний стан — голова ОТГ

Голова Чкалівської ОТГ Віктор Соловйов оголосив у селищі про надзвичайний стан через відсутність опалення. Про це він розповів кореспондентам Суспільного сьогодні. У четвер голова громади збирає мешканців селища та батьків дітей і учнів на обговорення. 

«Я буду пропонувати конкретні речі: садочок залишити працювати цілодобово, щоб діти могли там просто залишатись на ніч. Що стосується шкіл, то зробити так звану групу подовженого дня. Раніше ж таке було, щоб діти були зайняті до 17:00? Будемо просити вчителів залишатись на роботі до вечора, поки не вирішиться питання», — сказав Соловйов. 

Вихователі у дитсадку вже спілкувались із батьками, розповіла заступниця директора садочку з навчально-виховної роботи Олена Ликова.

«У понеділок відбулася нарада у нашій селищній раді, де обговорювались питання щодо опалення у селищі. Ми збираємо наших батьків, де і обговоримо детально, як будемо вирішувати ситуацію. Якщо буде потреба, то ми прийматимемо дітей в садочку цілодобово. Вихователі вже просили батьків і деякі з них, у разі потреби, сказали, що залишатимуть дітей на ніч у садочку. Я думаю, що краще дітям буде тут, де з ними будуть вихователі, помічники вихователів. В нас запланована друга вечеря для дітей о 19:00. Ми вже продумали, як і що будемо робити, тому ми готові, якщо буде необхідно», — прокоментувала Ликова.