На Донбасі загинув військовослужбовець 92-ї бригади з Харківської області

21:47, 7 лис. 2019
 
На Донбасі загинув військовослужбовець 92-ї бригади з Харківської області

23-річний військовослужбовець Герман Бродніков з Харківської області загинув сьогодні, 7 листопада, внаслідок обстрілу позицій української армії. 

Цю інформацію Суспільному підтвердив обласний військовий комісар Юрій Калгушкін. За його даними, ще троє бійців поранені. Попередньо, один з поранених з Харківської області. 

Як повідомляється на офіційній сторінці 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, військових обстріляли під час виконання завдання із інженерного обладнання позицій.

Звичайно, на війні немає правил чи, як-то кажуть, всі методи дієві. Та, назвати звірячим вчинок найманців, які...

Опубліковано Офіційна сторінка 92-ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Четвер, 7 листопада 2019 р.

 

«В момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТУР. Одна ракета влучила точно у машину УРАЛ, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков. Йому було всього 23 роки. До лав 92 ОМБр хлопець прийшов 2016 року. Він був відданим та славним сином своєї батьківщини, а ще вірним другом та побратимом», — повідомили у бригаді. 

За даними бригади, один з поранених — у важкому стані.

За інформацією пресцентру операції Об’єднаних сил, позиції української армії упродовж сьогоднішньої доби обстріляли 15 разів. 

Фото: president.gov.ua