Вибухи в Балаклії: двоє військових загинули, четверо поранені

16:38, 15 лис. 2019
 
Вибухи в Балаклії: двоє військових загинули, четверо поранені

«За уточненою інформацією від чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, на превеликий жаль, двоє військових саперів зазнали поранень, не сумісних із життям. Четверо військовослужбовців ЗС України, про яких повідомлялось раніше, перебувають у медичних закладах. За уточненою інформацією медиків, троє з поранених — у важкому стані, один — середньої важкості», — йдеться у повідомленні Генерального штабу Збройних сил України.  

За даними Генштабу ЗСУ, поранені отримують «фахову медичну допомогу у повному обсязі в медичних закладах».

Нагадаємо, сьогодні вдень військовослужбовці проводили планове розмінування технічної території частини. За даними Міноборони, вони утилізовували ті боєприпаси, які не можна було транспортувати. Роботи, за інформацією відомства, проводилися у спеціально обладнаному для цього місці — котловані. Безпеку робіт забезпечував пожежний підрозділ військової частини.

«На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів», — повідомили у Генштабі. 

Більше інформації: На арсеналі в Балаклії пролунало кілька вибухів (оновлюється)

Фото: стопкадр з відео Youtube/ХХ