З понеділка у школах Куп’янська відновлять навчання

17:14, 15 лис. 2019
 
З понеділка у школах Куп’янська відновлять навчання

Про це повідомила речниця Куп’янської міськради Катерина Романова:

«У вихідні дні всі міські комунальні установи, будуть залучені у цьому процесі. З понеділка навчальний процес буде відновлений  у всіх навчальних закладах». 

Заступник Директора комунального підприємства Володимир Пономаренко повідомив: газ першочергово подають на котельні, які обслуговують соціальну сферу. 

До обіду 16 листопада отримають тепло і житлові будинки у Чкаловському,  повідомив голова ОТГ Віктор Соловйов.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Обласний інформаційно-технічний центр» отримало дозвіл від НАК «Нафтогаз» на використання газу для своїх котелень. Про це сьогодні, 15 листопада, повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства Харківської облдержадміністрації Сергій Магдисюк. 

Від початку опалювального сезону у Куп’янську без тепла лишалися близько 10 тисяч людей. У Чкаловській ОТГ — близько 3 тисяч. У Барвінковому — 2 школи, 2 дитячих садочки, лікарня з пологовим відділянням та аграрний ліцей.

Газ до котельних не постачали через неукладені угоди з «Нафтогазом». Йдеться про дозвіл на постачання палива. «Нафтогаз» не надавав його через борги старого комунального підприємства, яке до 2017 року обслуговувало котельні в області й вимагав, щоб борги сплатило нове комунальне підприємство — «Обласний інформаційно-технічний центр». Документ про переведення боргу підписали напередодні. Підприємство зобов’язалося виплатити «Нафтогазу» 105 мільйонів гривень.

Фото: osvita.kupyansk-rada.gov.ua