Про відбір на посади керівників харківських театрів — в ефірі Українського радіо Харкова

Про відбір на посади керівників харківських театрів — в ефірі Українського радіо Харкова

17 січ. 2022

17 січня о 17:10 у програмі «Про головне» на Українському радіо Харкова обговоримо ситуацію із обранням керівника Харківського академічного російського драматичного театру імені Пушкіна.

10 січня відбулося перше засідання комісії з обрання керівника. Було відмовлено п’ятьом кандидатам з восьми. Одна із кандидаток на цю посаду, режисерка харківського театру «Арабески» Світлана Олешко, збиралася подавати через відмову до суду. Їй повідомили, що серед документів не вистачає документу про володіння українською мовою. 14 січня комісія вирішила допустити до участі у конкурсі усіх вісьмох учасників.

Читайте також: Про архітектуру, фінанси та життя у громадах — на Українському радіо Харкова стартують три нових проєкти

Чому комісія відмовила кандидатам, а потім допустила всіх? Як відбувається відбір на посади керівників харківських театрів та яких змін потребують театри Харкова, зокрема Харківський академічний російський драматичний театр імені Пушкіна — слухайте сьогодні о 17:10 на Українському радіо Харкова. Гостею студії буде членкиня комісії з відбору керівника театру ім.Пушкіна від громадської організації «Арт дот» Вероніка Склярова.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

Суспільне у Харківській області — це телеканал UA: ХАРКІВ та Українське радіо Харкова.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах:  

Слухати Українське радіо Харкова можна онлайн, у мобільному застосунку «Суспільне радіо»  та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM.