Подкаст Суспільне Харків «АН-26. Історія останнього польоту» — переможець аудіопремії «Слушно»

Подкаст Суспільне Харків «АН-26. Історія останнього польоту» — переможець аудіопремії «Слушно»

30 вер. 2022

Подкаст Суспільне Харків про трагедію під Чугуєвом «АН-26. Історія останнього польоту» став переможцем у категорії «Журналістське розслідування» аудіопремії «Слушно», започаткованої медіасервісом MEGOGO. Результати конкурсу організатори оголосили 30 вересня, в Міжнародний день подкастів. 

Крім того, у категорії «Про науку та технології» перемогу здобули ще два подкасти Суспільного — «Теорія неймовірності» з українським письменником Максом Кідруком завдяки вибору слухачів та «Головний подкаст» як вибір MEGOGO Audio.  

Читайте також: Три подкасти Суспільного — переможці аудіопремії «Слушно»

«АН-26. Історія останнього польоту» — нодкаст про трагедію, яка сталася 25 вересня 2020 року. Тоді під Чугуєвом впав військовий літак Ан-26, на борту якого були курсанти та офіцери Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Загинули 26 людей. Коментарі жителів Чугуєва, родичів загиблих, військового керівництва, представників університету Повітряних сил, слідчих органів, а також архівні матеріали Суспільного зібрали в подкасті «Ан-26. Історія останнього польоту». Аудіопроєкт складається з шести епізодів. Авторка подкасту — Тетяна Федоркова

Читайте також: «Моя історія війни» — розповіді українців у подкасті Суспільне Запоріжжя

Слухати подкаст «АН-26. Історія останнього польоту» можна на платформах:Google Podcasts, Sound Cloud, Anchor, Apple Podcasts.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: