Справа про ДТП на Сумській надійшла до Харківського апеляційного суду

15:50, 1 кві. 2019
 
Справа про ДТП на Сумській надійшла до Харківського апеляційного суду

Кримінальне провадження за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова надійшло до Харківського апеляційного суду. Автоматичний розподіл судових справ визначив, що справу слухатиме колегія суддів у складі головуючого Володимира Протасова та суддів Олени Грошевої та Вікторії Яковлевої. Про це UA: Харків повідомила речниця Харківського апеляційного суду Євгенія Бондаренко

За її словами, упродовж трьох днів колегія суддів визначить, чи відповідають вимогам апеляційні скарги сторін. Якщо відповідає, суд ухвалою відкриє апеляційне провадження. Після цього упродовж десяти днів буде призначено дату судового засідання. 

Нагадаємо, ДТП на вулиці Сумській сталася 18 жовтня 2017 року. Внаслідок зіткнення Lexus Олени Зайцевої та Volkswagen Геннадія Дронова шестеро людей загинули, ще шестеро отримали травми. 26 лютого 2019 року Київський райсуд Харкова визнав винними учасників ДТП на вулиці Сумській Олену Зайцеву та Геннадія Дронова та призначив їм покарання у вигляді 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Захисник Геннадія Дронова Сергій Перепелиця, обвинувачена Олена Зайцева та її захисниця Юлія Плетньова оскаржили вирок.