Роботу автошколи, в якій навчалась Олена Зайцева, призупинили

21:47, 11 кві. 2019
 
Роботу автошколи, в якій навчалась Олена Зайцева, призупинили

Рішення про призупинення роботи автошколи ухвалили сьогодні, 11 квітня, на засіданні акредитаційної комісії Головного сервісного центру МВС у Києві. Про це повідомляють UA:Новини з посиланням на речницю установи Юлію Кундель.

Тепер у школи є два тижні, щоб усунути порушення. Які саме, в центрі МВС пообіцяли розповісти завтра. Якщо змін не буде, навчальний заклад закриють.

Минулої середи, 3 квітня, заступник начальника Нацполіції Харківщини Сергій Чиж повідомив:

«Ми закінчили перевірку приватного підприємства «Транстур». Виявлені безліч порушень: замість чотирьох навчальних класів — один, порушення у веденні документації, переобладнання транспорту без відповідної реєстрації. Також ми дійсно виявили відсутність Зайцевої на заняттях в певні дні».

Нагадаємо, аварія за участі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова сталася 18 жовтня 2017 року. Тоді на перехресті вул. Сумської та пров. Мечникова зіткнулися два позашляховики. Внаслідок аварії 6 пішоходів загинули, ще 6 людей були травмовані. Вирок у справі Київський райсуд Харкова виніс 26 лютого 2018 року. Зайцева і Дронов отримали по 10 років позбавлення волі. Обидва оскаржили рішення першої інстанції. Апеляційний розгляд справ нині не призначено.