Харківські поліцейські за добу отримали 14 повідомлень про мінування

17:17, 22 кві. 2019
 
Харківські поліцейські за добу отримали 14 повідомлень про мінування

Сьогодні, 22 квітня, харківські поліцейські отримали 14 повідомлень про мінування об’єктів.

Про це розповіла речниця поліції області Олена Соболевська. Перші 6 повідомленнь про замінування надійшли до поліції сьогодні близько 9:30, сказано у повідомленні поліції. Так, вибухівку шукали на Південному вокзалі, двох заводах на проспекті Московському, заводі на вулиці Енергетичній, торговельному центрі на проспекті Ювілейному.

Об 11.40 до поліції надійшло повідомлення про замінування ще трьох об’єктів. Це заводи, розташовані на вулицях Плеханівська та Іскринська, а також ресторану на вулиці Кромська. Про це повідомили в обласному управлінні поліції. За цими адресами виїхали оперативники та вибохотехніки.

Станом на 14.30 поліцейські отримали ще 6 повідомлень про мінування. Це 5 заводів та 1 школа. Про це повідомила Олена Соболевська, речниця поліції області. Вона каже: нині оперативники перевірили 5 повідомлень. На території Харківського тракторного заводу, Південного залізничного вокзалу, у ресторані на вулиці Кромській, у школах на вулиці Плеханівська та Середньоуральській вибухових пристроїв не знайшли. Всього поліцейські оглянули 60 000 кв. метрів території, евакуйовали 1524 громадянина.