У Харкові дитина випала з вікна

10:24, 23 тра. 2019
 
У Харкові дитина випала з вікна

На Салтівці хлопчик випав з 6 поверху. Сталося все на вулиці Бучми, 50, розповів директор центру екстреної допомоги Віктор Забашта.

За його словами, виклик до медиків надійшов о 7:53. Дитину з травмами тіла та голови у важкому стані доправили до реанімації лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

UPD 13:00 За попередньою інформацією поліції Харківщини, 2-річний хлопчик, прокинувшись вранці, коли його батьки та 6-річний брат спали, грався на балконі.

«Одна з іграшок перелетіла через перила. Дитина заліза на підвіконня, потягнулася за нею та, не втримавши рівновагу, випала з балконного вікна шостого поверху. Завдяки діям 50-річного перехожого, який зробив спробу підхопити дитину, хлопчик залишився живим», — розповіля речниця Головного управління поліції Харківщини Оксана Калмикова. 

Як розповіла співробитниця прес-служби мерії Ольга Мірошниченко, після огляду в лікарні у хлопчика діагностували перелом стегна.

Стан здоров’я дитини медики оцінюють як стабільний, повідомляють у поліції. Кримінальне провадження відкрите за за ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.