У дзеркальні конструкції біля парку Горького стріляли — Богач

19:39, 28 тра. 2019
 
У дзеркальні конструкції біля парку Горького стріляли — Богач

Дзеркальні конструкції напроти парку Горького відновлять коштом міського бюджету. Про це розповів Олексій Богач, директор міського департаменту комунального господарства. За його словами, це зроблять після того, як місце події оглянуть поліцейські. За даними Богача, в інсталяції стріляли.  

Десять дзеркал біля парку Горького встановили влітку 2017 року. Невідомі розбили їх сьогодні вночі, розповів директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач.

«По них стріляли. Кулі вилучать, і тоді ми їх відновим. Все відновимо. Питань нема», — сказав він.

Євгенія Алімова мешкає у будинку неподалік парку Горького. Каже: спати лягає пізно, кожного вечора у дворі галасує молодь.

«Галас такий стоїть. І головне — приходиш, робиш зауваження... Вони тут сідають і ноги на лавку ставлять. Робиш зауваження, а вони тебе посилають», — каже мешканка будинку.

Чи надходило зверненння про цю подію до поліції з мерії чи комунального підприємства, речниця поліції Харківщини Олена Баранник станом на шосту вечора не підтвердила. Про розбиті конструкції поліцейські дізнались сьогодні пообіді з соціальних мереж. Слідчі з’ясовують, чи бачив хтось, як пошкодили конструкції.

Скільки коштуватиме відновлення дзеркал, Олексій Богач не сказав. Два роки тому на десять конструкцій з бюджету міста витратили до 50 тисяч гривень.