У літньому таборі на Харківщині зніматимуть дитячий мюзикл

18:19, 11 чер. 2019
 
У літньому таборі на Харківщині зніматимуть дитячий мюзикл

Сьогодні, 11 червня, у Харкові пройшов другий день кастингу на ролі у фільмі «Дроніни Мандрони».

Стрічку зніматимуть у літньому таборі на Харківщині. Ця історія про хлопчика Андрія, який хоче перемогти у IT-конкурсі, розповіла режисерка фільму Катерина Балабай.

«Це літня історя. Це дитячий фільм музичний «Дроніни Мандрони». Дроня — це хлопець Андрій його звуть. Вдома його батьки називають Дронею і друзі його називають Дронею. Мандрони — це теревені, нісенітниці, і в нас там гра слів, і в нас там дрон буде заявлений. Знімати ми будемо не тільки у Харківській області, а і у Січеславській. І до інших областей будемо виїжджати», — розповіла режисерка.

Вона каже, сценарій для мюзиклу написали у січні цього року. Cтрічку почнуть знімати у дитячому таборі на Харківщині наприкінці липня.

Усім учасникам кастингу 10-12 років. Цей вік потрібен за сценарієм. Сьогодні другий день прослуховувань, говорить кастинг-менеджерка Дар’я Перельмутер

«У нас було два етапи кастингу. Основний — це онлайн. Коли подавалися заявки. 368 чоловік подалися, а обрали 60 чоловік. Лише. І вже пропонуємо їм прийти на кастинг. Треба розповісти вірш та найголовніше — це читання сценарію», — каже Дар’я Перельмутер.

Прем’єра фільму запланована на весну 2020-го року, говорить Катерина Балабай. Стрічку можно буде почабити в кінотеатрах країни.