Реконструкція трамвайних переїздів на Москалівці: яка вартість робіт

20:24, 11 чер. 2019
 
Реконструкція трамвайних переїздів на Москалівці: яка вартість робіт

Два місяці триватиме реконструкція трамвайних переїздів біля Гольдбергівської церкви.

Про це сьогодні, 11червня розповів директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан. Зараз на двох переїздах тривають підготовчі роботи. Біля церкви починають рити котлован. Роботи проводяться ось на перехресті провулка Рибасівського та Гольдбергівської й на сусідньому — це перетин Гольдбергівської та Москалівської. Гроші надані з міського бюджету

«Приблизна вартість по даному перехрестю 35 мільйонів. По другому — 32 мільйони. На даному об’єкті, окрім перекладки трамвайного переїзду буде виконано повністю заміна верхньої будови дорожнього одягу від борту до борту не лише у межах рейок. На даному перехресті ще буде побудована зливова каналізація, щоб прибрати, в цьому місці постійно стояла калюжа», — каже Дульфан.

«Виконується розробка котловану, з подальшим ущільненням ґрунту. Це підготовка до наступного шару щебеневої основи, яка також буде ущільнена. Ця підготовка потрібна, щоб виконати трамвайні шляхи в безбаластній технології. Таку реконструкцію вже проводили поблизу Південного вокзалу», — розповів головний інженер головний інженер фірми-підрядника Дмитро Толмачов.

Свої маршрути на час робіт змінили трамваї № 3, 6, 27. Завершити реконструкцію та відкрити обидва перехрестя мають до 20 серпня.