Виборчий округ №172: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:21, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №172: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №172. Округ охоплює частину Індустріального та частину Московського районів міста Харкова.

Абдуллаєв Іджран Ягуб огли, 54 роки

Самовисуванець. Народився в с. Бозалганли, Азербайджан, проживає у м. Харків. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Бражник Альона Сергіївна, 28 років

Самовисуванка. Народилася в с. Степанівка Шахтарського району Донецької області. Проживає в с. Маринопіль Розівського району Запорізької області. Громадянка України. Освіта вища. Юрисконсульт, приватний нотаріус Коротюк О.В. Безпартійнa. Передвиборча програма кандидатки

      Дебелий Валентин Олегович, 27 років

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Передвиборча програма кандидата

      Здебський Юрій Вікторович, 47 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився в с. Любар Житомирської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Кохановський Андрій Вікторович, 30 років

Самовисуванець. Народився та проживає в с. Молодіжне Овідіопольського району Одеської області. Громадянин України. Освіта вища. Тренер з карате, гімназія «Київська Русь», школа № 62. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Мисик Володимир Юрійович, 54 роки

Самовисуванець. Народився в смт Кулиничі Харківського району Харківської області. Проживає в м. Харків. Громадянин України. Освіта вища. народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. У 2014 році йшов на вибори як самовисуванець. Обраний за цим же виборчим округом. Член депутатської групи «Партія «Відродження» з 2016 року, до того був позафракційним. Голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. 

У 2012-му обраний народним депутатом на цьому виборчому окрузі від «Партії регіонів».

З 2006 до 2012 року — депутат Харківської міської ради від «Партії регіонів».

Більше про діяльність кандидати на посаді народного депутата читайте на сайті Чесно.  

      Плотніков Роман Олексійович, 38 років

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фахівець по звязкам з громадськістю, Харківська територіальна організація ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Фізична особа-підприємець. Член Політичної партії «Європейська Солідарність». Передвиборча програма кандидата

Трохимченко Олег Володимирович, 35 років

Самовисуванець. Народився в с. Грабівка Куликівського району Чернігівської області, громадянин України. Проживає в с. Клочків Чернігівської області. Освіта вища. Контролер, охоронне підприємство Торг Сервіс «ЯВІР 2000». Передвиборча програма кандидата.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.