Виборчий округ №180: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

12:52, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №180: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №180. Округ охоплює Богодухівський, Валківський, Золочівський, Коломацький, Краснокутський, Нововодолазький та частина Харківського району області.

Біловол Олександр Миколайович, 57 років

Самовисуванець. Народився в с. Мурафа Краснокутського району Харківської області. Проживає в с. Петрівське Краснокутського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

Балотувався і був обраний народним депутатом на цьому ж окрузі у 2014 році. Тоді йшов на вибори, як безпартійний самовисуванець. Нині член Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та член депутатської групи «Партія Відродження».

У 2012 році був обраний до парламенту на цьому ж окрузі. Балотувався, як член «Партії регіонів». 22 лютого 2014 року вийшов з фракції.

Балотувався до Верховної ради 5 скликання від «Народного блоку Литвина» 43 номером списку як безпартійний.

Народний депутат 4 скликання від блоку «Демократична партія України — партія «Демократичний союз» за 100 округом (Кіровоградська область)

Народний депутат 3 скликання (на проміжних виборах у 2000 році за 99 округом Кіровоградської області) — як безпартійний самовисуванець.

Більше про діяльність кандидата на посаді народного депутата читайте на сайті Чесно.

       Воскобойніков Вадим Володимирович, 45 років

Самовисуванець. Народився в м. Біла Церква Київської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта професійно-технічна. Керівник, логістична компанія «Римарка» (Італія), логістична компанія «Акросс Делівері» (Польща). Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Гордієнко Богдан Володимирович, 26 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Народився в м. Харкові. Проживає в м. Валки Валківського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА». Передвиборча програма кандидата.

       Діденко Олег Валентинович, 46 років

Самовисуванець. Народився та проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Директор з проблемної заборгованості, газорозподільних систем та роздрібного газопостачання «Групи Нафтогаз», НАК «Нафтогаз України». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Кравцов Іван Анатолійович, 40 років

Висувається від Політичної партії «Європейська Солідарність». Народився та проживає в с. Колонтаїв Краснокутського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Заступник голови, СФГ «Кравцових». Член Політичної партії «Європейська Солідарність». Передвиборча програма кандидата.

       Красов Олексій Ігорович, 32 роки

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «Ярко Інвест». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

       Личко Микола Дмитрович, 65 років

Висувається від Аграрної партії України. Народився та проживає в смт Костянтинівка Краснокутського району Харківської області. Громадянин України. Освіта загальна середня. Пенсіонер. Член Аграрної партії України. Передвиборча програма кандидата

      Маслов Микола Миколайович, 33 роки

Самовисуванець. Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Плетньов Володимир Васильович, 58 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Передвиборча програма кандидата.

Столяренко Тетяна Михайлівна, 37 років

Відмовилась від участі у виборах з 08.07.2019 

Самовисуванка. Народилася в м. Харкові, проживає у м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Президент благодійного фонду «НЕТВОРК ОФ КЕРІНГ». Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

       Сухина Василь Васильович, 50 років

Самовисуванець. Народився в с. Горонди Мукачівського району Закарпатської області. Проживає в м. Богодухів Богодухівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Член політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Передвиборча програма кандидата.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.