Поліція розслідує знесення шлагбаума на Безлюдівці за статтею «умисне пошкодження майна»

10:53, 15 сер. 2019
 
Поліція розслідує знесення шлагбаума на Безлюдівці за статтею «умисне пошкодження майна»

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне зниження або пошкодження майна» за фактом знесення шлагбауму у селищі Безлюдівка.

Про це повідомила речниця поліції області Ганна Третьякова. Каже: покарання за цією статтею передбачає до 3 років позбавлення волі. Нині затриманих немає, обставини події з’ясовують слідчі.

Сталося все 14 серпня о 17:20. До поліції зателефонувала 26-річна жінка. Вона розповіла про те, що близько 20 чоловіків у масках ламають шлагбаум та б’ють вікна будиночку на в’їзді до пляжу. На місце виїхали патрульні та слідчі. Ніхто з людей травм не зазнав, каже Третьякова.

Фото: Facebook / h.saltovka

Знесли шлагбаум представники громадської організації «Фрайкор», розповів кореспондентам Суспільного голова організації Георгій Тарасенко

«Шлагбаум там встановлений незаконно. Ми знаємо, що у організації, яка встановила на тому місці пропускний пункт та бере за гроші за проїзд до пляж, - немає відповідних документів. Ми бачили це свавілля минулого року. Та багато чули від мешканців прилеглих міст про це. Вони невдоволені платним в’їздом. Ми приїхали туди, поставили там прапор України, провели акцію: давали людям змогу безкоштовно проїхати на пляж. І сьогодні люди можуть проїхати туди безкоштовно. Будемо намагатися контролювати цю ситуацію», - каже Тарасенко.

Документи у працівників пропускного пункту на Безлюдівці поліцейські не перевіряли. Щодо незаконності встановлення на тому місці шлагбауму до поліції ніхто не звертався, каже Ганна Третьякова.

Фото: Нацполіції Харківської області