На Холодній горі знесли будівельний паркан

15:25, 17 сер. 2019
 
На Холодній горі знесли будівельний паркан

Сталося все сьогодні, 17 серпня, на вулиці Полтавський Шлях 148/2. Фото та відео того, як група чоловіків руйнує огорожу, очевидці виклали у соціальних мережах.

Повідомлення про подію поліцейські отримали о 12:30. Це був телефонний дзвінок від 66-річного чоловіка, який розповів що близько 15 молодиків зносять паркан. На місце виїхали патрульні, розповіла речниця місцевої поліції Олена Соболевська.

Кореспонденти Суспільного намагаються дізнатися, що це за паркан, ким та навіщо встановлений. В адміністрації Холодногірського району на телефонні дзвінки поки не відповідають

UPD: Поліцейські перевірять законність встановлення будівельного паркану неподалік від метро «Холодна гора». Заяв про пошкодження майна правоохоронці ще не отримували, розповіла Суспільному речниця місцевої поліції Олена Соболевська.

За словами Соболевської, поліцейські ще не встановили власника паркану. На місці події вони отримали заву від 18-річного мешканця. Той просить правоохоронців перевірити законність будівництва біля метро на Полтавському шлясі.

Заяву зареєстрували у Холодногірському відділ поліції. 

Фото: Facebook/ХС • Харьков