Не було ніякого страйку — гендиректор «Тепломереж» Андрєєв

14:34, 16 жов. 2019
 
Не було ніякого страйку — гендиректор «Тепломереж» Андрєєв

Невдоволення частини колективу комунального підприємства «Харківські теплові мережі» гендиректор підприємства Сергій Андрєєв не вважає страйком.

Про це він сказав кореспонденту Суспільного після сесії міськради.

«Та не було страйку! Що ви, чесне слово...! Люди зібралися, з ними поспілкувалися. Всі люди працюють. Жодна людина не простоює. Тут пікетували, розповідають. Жодної людини з Тепломереж немає, вони всі працюють! У них сила-силенна роботи!» — сказав керівник підприємства.

Напередодні Суспільне повідомляло, що близько 60 працівників філії Московського району КП «ХТМ» прийшли на роботу, але відмовилися працювати через заборгованість із зарплати. Свої дії вони назвали страйком.

Сьогодні до Харківської міської ради прийшли кілька працівників підприємства. Кореспондент Суспільного зустрів трьох з них. Пройти до сесійної зали їм не дозволили.

 

«Прийшли з приводу затримки заробітної плати. У зв’язку з тим, що ми її не отримуємо, тому приходиться брати кредити. Кредити не виплачуються, проценти ростуть. Просто не пускають. Просто постояли і все. Будемо продовжувати добиватися, щоб нам виплатили — не лише виплатили, але і давали стабільність завтрашнього дня. Тому що одноразова виплата не розв’яже питання», — сказав кореспонденту слюсар КП «Харківські теплові мережі» Олег Анікін.

На сьогоднішній сесії міськрада виділила підприємству 90 млн грн. 

Подробиці дивіться у випусках новин Суспільного.