Ексглава Адміністрації Порошенка Ігор Райнін очолив харківську облорганізацію «Опозиційної платформи — За життя»

16:42, 27 лис. 2019
 
Ексглава Адміністрації Порошенка Ігор Райнін очолив харківську облорганізацію «Опозиційної платформи — За життя»

Ексглава Адміністрації президента Петра Порошенка Ігор Райнін обраний головою місцевої організації партії «Опозиційна платформа — За життя».

Цю інформацію Суспільному підтвердив один з присутніх на партійній конференції у Харкові. Подробиці співрозмовник розповідати відмовився. 

Суспільне намагається отримати коментар самого Райніна. На телефонні дзвінки він не відповідає. Також не відповідає один з представників політсили на Харківщині Андрій Лесик.

Харківське видання Kharkiv Today опублікувало фрагмент відео з місцевої партконференції.

Представляти Райніна до Харкова приїхав співголова партії та парламентської фракції Юрій Бойко. Він назвав Райніна своїм другом і людиною, яка відстоювала інтереси сходу України. 

«Чому вже можу так сказати, тому що свого часу, коли він був при владі і посідав позицію глави Адміністрації, це ми його вмовляли там залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли там залишитися», — цитує видання Бойка. 

Ігор Райнін сказав, що попереду — складна кампанія, місцеві вибори.  

«Нам треба відновлювати промисловість, нам потрібно не дати можливості образити людей під час так званої земельної реформи, так званої великої приватизації, де багато питань, і ряд ще моментів, пов’язаних в тому числі з транзитом газу і купа інших питань. Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, відкинути ті чи інші якісь інші моменти, об’єднатися і перемогати у місцеві ради, для того, щоб бути корисним, затребуваним для звичайної людини, для звичайного українці. Можу вас запевнити, що усі мої сили і вміння, досвід будуть підпорядковані цій меті», — сказав Райнін. 

Він подякував Бойку і сказав, що у кожному з присутніх бачить друга та партнера. 

Партію «Опозиційна платформа — За життя» очолюють народні депутати Вадим Рабінович та Юрій Бойко. Головою політради є Віктор Медведчук. Представники політсили виступають за відновлення політичних та економічних зв’язків з Росією, скасування таких законів, як про декомунізацію, захист української мови.

Раніше Райнін очолював територіальну організацію організацію «БПП Солідарність». Був головою Харківської обласної державної адміністрації, главою Адміністрації президента Петра Порошенка. 

Фото: kharkivoda.gov.ua/Архів