У Харкові через розбій оголосили операцію «Перехоплення»

16:56, 8 жов. 2019
 
У Харкові через розбій оголосили операцію «Перехоплення»

У провулку Троїцькому в Основ’янському районі Харкова троє невідомих забрали сумку з грошима у 30-річного чоловіка і зникли на автомобілі Toyota Camry білого кольору.

У поліцію про пригоду повідомили близько 12.20, розповіла речниця Головного управління Нацполіції у Харківській області Альона Соболевська.

За даними поліції, невідомі пригрозили 30-річному чоловіку ножем та заволоділи сумкою з грошима. Про яку суму йдеться, у поліції з’ясовують.

«Зловмисники зникли з місця злочину на автомобілі Toyota Camry білого кольору, державний номер АІ 1527 СІ. За наказом начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, по місту та області введена поліцейська операція «Перехоплення», — поінформували в поліції.

Як повідомив кореспондент Суспільного з місця події, у дворі житлових будинків за адресою пров. Троїцький, 3, де стався розбій, стоять пошкодженими два автомобілі — Range Rover та Volkswagen Touareg. Чи пов’язане це із розбоєм та як, у поліції не коментують. Начальник Управління патрульної поліції Харківської області Размік Оганісян на питання Суспільного, чи викликали на місце події патрульних та за яких обставин сталося пошкодження автомобілів, відповісти не зміг, та рекомендував звернутися до відділу комунікації обласного управління поліції. 

За словами речниці поліції Олени Баранник, слідчі ще працюють на місці події. Питання щодо відкриття кримінального провадження нині вирішують.

На першому поверсі одного з будинків по провулку Троїцькому розташовані кілька приватних фірм, в тому числі туристична агенція. Її працівники сказали кореспонденту, що їхнього підприємства розбій не стосується.