Поліція затримала підозрюваного у підриві банкоматів на Харківщині

16:55, 10 жов. 2019
 
Поліція затримала підозрюваного у підриві банкоматів на Харківщині

Слідство також перевіряє причетність ще двох чоловік до вчинення кількох таких злочинів на території області, розповіла речниця обласної поліції Олена Баранник.

Трьох мешканців Харківського району, які їхали в автомобілі Ford Sierra, затримали сьогодні вночі у селищі Буди.

«При огляді в салоні автівки знайшли газове обладнання зі шлангами та електродротами, рації, дві ручні гранати та підривачі до них, ніж, рюкзак з інструментами, роздруковані гугл-карти селища Золочів з відмітками», — розповіла Олена Баранник.

Затриманим — 29, 36 та 39 років. За попередньою інформацію, чоловіки їхали до селища Золочів, щоб підірвати банкомат.

Слідчі, за словами речниці, встановили причетність 29-річного чоловіка до пошкодження банкомату у місті Люботин та крадіжки понад 148 тисяч гривень у липні поточного року. Його підозрюють у крадіжці та умисному знищенні або пошкодженні майна. Зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

36-річному та 39-річному чоловікам повідомлено про підозру за статею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Як розповіла Баранник, слідчі перевіряють причетність цих двох осіб до підриву банкоматів на території Харківської області. Слідство триває.

Фото: hk.npu.gov.ua