Два подкасти команди Суспільне Харків  — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

Два подкасти команди Суспільне Харків — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

16 вер. 2022

Два подкасти команди Суспільне Харків потрапили до номінантів аудіопремії «Слушно», започаткованої медіасервісом MEGOGO. Голосування, де слухачі обиратимуть найулюбленіші українськомовні подкасти, триватиме із 13 до 29 вересня включно, а вже 30 вересня, в Міжнародний день подкастів, оголосять результати. 

Для того, щоб проголосувати, необхідно авторизуватися на сайті премії та обрати свого фаворита у відповідній категорії, натиснувши на кнопку «Голосувати». Кожен слухач може віддати свій голос лише за один подкаст у кожній з категорій. 

Читайте також: 28 подкастів Суспільного — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

 «П’ятеро з ломбарду» — подкаст команди Суспільне Харків, де в центрі уваги — історичні події в Харкові часів Української революції 1917–1921 років. Українська революція минулого століття заклала фундамент новітньої української державності, а відгомін її наслідків — тоталітарного режиму Радянського Союзу — досі формує порядок денний Харківщини. 

 

Серед номінанів в категорії Журналістські розслідування» — подкаст команди Суспільне Харків «АН-26. Історія останнього польоту». Він розповідає про авіакатастрофу Ан-26, яка сталася 25 вересня 2020 року і забрала життя 26 курсантів та офіцерів Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба. 

Слухати подкаст  «П’ятеро з ломбарду»  можна на SoundCloudWe.foAnchor та інших платформах.

Подкаст «АН-26. Історія останнього польоту» доступний на платформах Google PodcastsSoundCloud, AnchorApple Podcasts.

Загалом, від Суспільного Мовлення на цю премію номінували 28 подкастів у шести категоріях: про історію та суспільство (11 подкастів), журналістські розслідування (6 подкастів), про культуру (6 подкастів), про науку та технології (2 подкасти), лайфстайл-подкаст (2 подкасти), про спорт (1 подкаст).

Також крім вибору слухачів, команда MEGOGO Audio обере подкасти, які отримають відзнаки медіасервісу. Один із номінантів отримає головну нагороду — гран-прі премії «Слушно».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: