«АН-26. Історія останнього польоту» — подкаст Суспільне Харків про трагедію біля Чугуєва

«АН-26. Історія останнього польоту» — подкаст Суспільне Харків про трагедію біля Чугуєва

26 вер. 2022

25 вересня 2020 року в Харківській області сталася трагедія, яка забрала життя 26 людей: близько 20:45 під Чугуєвом впав військовий літак Ан-26Ш, на борту якого були курсанти та офіцери Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба. 

Команда Суспільне Харків провела журналістське розслідування чугуєвської трагедії. Коментарі жителів Чугуєва, родичів загиблих, військового керівництва, представників університету Повітряних сил, слідчих органів, а також архівні матеріали Суспільного зібрали в подкасті «Ан-26. Історія останнього польоту». Авторка подкасту — керівниця діджитал-команди Суспільного Харків Тетяна Федоркова. Аудіопроєкт складається з шести епізодів. Перший з них вийшов 3-го вересня 2020 року і розповідає історію єдиного вцілілого у катастрофі курсанта В’ячеслава Золочевського.

Слухати подкаст «АН-26. Історія останнього польоту» можна на платформах:

Читайте також:    Два подкасти команди Суспільне Харків — серед номінантів аудіопремії «Слушно»

Цього  року подкаст «Ан-26. Історія останнього польоту» від команди Суспільне Харків потрапив до номінантів аудіопремії «Слушно», започаткованої медіасервісом MEGOGO, у категорії «журналістські розслідування». Голосування, де слухачі обиратимуть найулюбленіші українськомовні подкасти, триватиме до 29 вересня включно, а вже 30 вересня, в Міжнародний день подкастів, оголосять результати. 

Для того, щоб проголосувати, необхідно авторизуватися на сайті премії та обрати свого фаворита у відповідній категорії, натиснувши на кнопку «Голосувати». Кожен слухач може віддати свій голос лише за один подкаст у кожній з категорій. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: