Виборчий округ №170: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

11:29, 18 чер. 2019
 
Виборчий округ №170: кандидати-мажоритарники (оновлюється)

Кандидати, зареєстровані Центральною виборчою комісією на окрузі №170. Округ охоплює частину Московського району міста Харкова.

      Бакуменко Оксана Олександрівна, 35 років

Самовисуванка. Народилася та проживає у м. Харкові. Громадянка України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки.

      Діденко Андрій Олександрович, 35 років

Самовисуванець. Народився в м. Сумах. Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Аспірант, Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Іванов Андрій Павлович, 41 рік

Висувається від Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Народився в м. Баку, Азербайджан. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «ОВС плюс». Член Політичної партії «Обєднання «САМОПОМІЧ». Передвиборча програма кандидата.

      Казарян Акоп Размікович, 60 років

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Народився в м. Ахапцихе, Грузія. Проживає в смт Мала-Данилівка Дергачівського району Харківської області. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «Бест-Інвест». Член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Передвиборча програма кандидата.

Карпінський Денис Олегивич, 30 років

Самовисуванець. Народився в м. Кіровоград. Проживає в м. Києві. Громадянин України. Освіта вища. Директор, ТОВ «АКРІС». Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Колос Андрій Леонідович, 43 роки

Самовисуванець. Народився в с. Шевченкове Новобузького району Миколаївської області.  Проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Кравцов Олександр Анатолійович, 55 років

Висувається від партії «ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ХВИЛЯ». Народився в м. Харкові, проживає в м. Харкові. Громадянин України, Освіта вища. Директор ПП «Рубіж-IV», член політичної партії «ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ХВИЛЯ». Передвиборча програма кандидата.

Немічев Костянтин Віталійович, 23 роки

Самовисуванець. Народився та проживає в місті Харкові, громадянин України. Освіта вища, тимчасово не працює. Член політичної партії «Національний корпус». Передвиборча програма кандидата. 

До 18 червня поліція отримала 10 заяв про можливі порушення Костянтином Немічевим правил агітації

      Нестерук Валерій Миколайович, 53 роки

Самовисуванець. Народився в с. Велика Козара Дзержинського району Житомирської області. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата

      Нурієв Агамірза Мірзага огли, 56 років

Самовисуванець. Народився в с. Хархатан Ленкоранського району, Азербайджан. Проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта середня спеціальна. Тимчасово не працює. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Одарченко Андрій Миколайович, 41 рік

Висувається від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Народився та проживає в м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю, Харківський державний університет харчування та торгівлі. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

      Прохоренко Тетяна Геннадіївна, 41 рік

Самовисуванка. Народилася в м. Іловайськ Донецької області. Проживає в м. Донецьку. Громадянка України. Освіта вища. Тимчасово не працює. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки. 

      Сагутдінова Ірина Олегівна, 30 років

Самовисуванка. Народилася в м. Свердловськ Луганської області. Проживає в м. Бровари Київської області. Громадянка України. Освіта вища. Майстер манікюру, ФОП Ребчуновська Ю.М. Безпартійна. Передвиборча програма кандидатки. 

      Святаш Дмитро Володимирович, 48 років

Висувається від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Народився та проживає у Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Народний депутат України. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Народний депутат України 8-го скликання. Обраний за цим же виборчим округом як безпартійний самовисуванець. У 2015-му приєднався до депутатської групи «Партія «Відродження». Член Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. З 2014-го — член партії «Відродження»

У 2012-му обраний народним депутатом 7-го скликання від «Партії регіонів» за тим же округом.

У 2006 та 2007 роках був обраний народним депутатом за списками  «Партії регіонів» номером 63 та 122 відповідно. У 2006 році також балотувався до Харківської міської ради за списком «Партії регіонів».

З 2005 до 2014 року - член «Партії регіонів».

У 2004 році на виборах президента України був довіреною особою кандидата Віктора Януковича.

У 2002 році був обраний народним депутатом 4-го скликання від блоку «За Єдину Україну» за 171 округом (м.Харків) як член Народно-демократичної партії.

Більше про діяльність кандидата на посаду народного депутата читайте на сайті Чесно. 

      Токар Олександр Володимирович, 47 років

Висувається від Політичної партії «Європейська солідарність». Народився та проживає у м. Харкові. Громадянин України. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Передвиборча програма кандидата.

Згідно з календарним планом ЦВК, кандидати у народні депутати можуть подати документи до 20 червня. Останній день реєстрації кандидатів — 25 червня. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня 2019 року.