Проспект Жукова: апеляційний суд відкрив провадження за скаргою міськради

11:25, 21 жов. 2019
 
Проспект Жукова: апеляційний суд відкрив провадження за скаргою міськради

Харківська міська рада направила апеляційну скаргу на рішення Харківського окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування рішення щодо повернення імені Жукова проспекту Григоренка. Апеляційний суд визначив за можливе відкрити провадження. 

Про це Суспільному стало відомо з ухвали Другого апеляційного адміністративного суду від 15 жовтня. 

«Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Харківської міської ради на рішення Харківського окружного адміністративного суду від 05.09.2019 року по справі № 520/6394/19 за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Народного депутата України Білецького А.Є., Політичної партії «Демократична сокира», Харківської обласної організації Всеукраїнське об’єднання «Свобода» до Харківської міської ради, треті особи — Харківська обласна державна адміністрація, Український інститут національної пам’яті — про визнання протиправним та скасування рішення.

Встановити учасникам справи строк для подання відзиву на апеляційну скаргу разом з доказами надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи протягом 7 днів від дати отримання копії ухвали», — сказано в ухвалі. 

Харківська міська рада повернула пр. Григоренка попередню назву рішенням сесії 19 червня. Після рішення суду першої інстанції міський голова Геннадій Кернес повідомив, що мерія оскаржуватиме рішення.