Стрілянина біля «Восторгу», підпал покинутого автомобіля, підрив на гранаті: хронологія подій

18:35, 25 жов. 2019
 
Стрілянина біля «Восторгу», підпал покинутого автомобіля, підрив на гранаті: хронологія подій

Пораненому під час стрілянини на Клочківській зробили операцію, зараз він у відділенні травматичного шоку Інституту невідкладної хірургії. Про це кореспондентам Суспільного розповіли у приймальному відділенні. Більше про стан чоловіка медики не говорять, посилаючись на лікарську таємницю.

Стрілянина на парковці супермаркету «Восторг» сталася сьогодні опівдні. Один чоловік був поранений, ще один — загинув. Третій учасник перестрілки під час затримання поліцією, за годину після подій на Клочківській, підірвався гранатою в районі Південного вокзалу.

Як розгорталися події та які версії у слідства — у відеосюжеті.

Поранений у стрілянині, який помер у машині швидкої по дорозі в лікарню, був фігурантом справи про вбивство Дениса Вороненкова, депутата Державної думи РФ. Цю інформацію Суспільному підтвердила речниця прокуратури м. Києва Надія Максимець. Вороненков був розстріляний кілером у центрі Києва 23 березня 2017 року.

За словами Максимець, загиблий сьогодні у Харкові чоловік мав у справі статус свідка і не повідомив слідству фактів, важливих для розслідування замаху на Вороненкова.