Чернов не знає, кому із заступників закидають «лобіювання інтересів злочинної групи»

11:26, 20 лис. 2019
 
Чернов не знає, кому із заступників закидають «лобіювання інтересів злочинної групи»

Голові Харківської облради Сергію Чернову не відомо, хто із його заступників фігурує у справі про зловживання службовим становищем, відмивання коштів та підроблення документів. 

Про це Чернов сказав у коментарі Суспільному. 

«По-перше, у мене до сьогоднішнього часу немає жодної офіційної інформації з правоохоронних органів, про кого йдеться, про які комунальні підприємства, і фірми… І мені нічого невідомо», — сказав Чернов. 

Інформацію, що з’явилася напередодні, він перевірятиме. 

«До тих пір, поки я не отримаю офіційні якісь повідомлення, чи у мене не відбудеться розмова з посадовими особами офіційними, які володіють ситуацією, я коментувати ситуацію по-іншому просто не можу», — зазначив Чернов. 

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 19 листопада, Управління комунікації Нацполіції на сайті МВС повідомило про слідчі дії у кримінальному провадженні та можливу причетність одного із заступників керівника облради до «лобіювання інтересів злочинної групи, яка, використовуючи комунальні підприємства все тієї ж Харківської обласної ради та різних підрозділів Харківської ОДА, отримувала перемоги у тендерах та закупівлях підконтрольними суб’єктами господарювання».

Суспільне намагається отримати коментарі заступників Чернова — Віктора Коваленка (фракція «Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Володимира Скоробагача («Відродження»).

Фото: Харківська облрада