Немає ніяких порушень — Кучер про відсутність доходів у декларації

15:02, 26 лис. 2019
 
Немає ніяких порушень — Кучер про відсутність доходів у декларації

Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер каже, що при декларуванні доходів і майна, нічого не порушував.

Так він прокоментував ініціативу громадської організації «Антикорупційний блок учасників АТО» щодо звернення до Національного агентства з питань запобігання корупції з метою перевірки даних у декларації Кучера.

«Якщо вони бачать якісь порушення, це їх право звертатися. Я нічого в цьому проблемного не бачу. Я вважаю, що у мене немає ніяких порушень. А далі ми побачимо», — сказав Кучер на питання Суспільного.

Щодо відсутності доходів у декларації, голова Харківської ОДА сказав:

«У мене публічна декларація, все повідомлено…».

При поданні декларації кандидата на посаду голови Харківської ОДА Олексій Кучер вказав майно, грошові активи, а в розділі доходів жодної інформації не було.

До переходу на держслужбу Олексій Кучер працював адвокатом. Серед його клієнтів, зокрема, були відсторонений від посади суддя Дзержинського райсуду Сергій Лазюк, екскомандир роти поліції «Східний корпус» і колишній лідер однойменної громадської організації Олег Ширяєв, ексдиректор Департаменту земельних відносин міськради, депутат Харківської міськради Борис Баронін.

Про направлення звернення до НАЗК щодо Кучера громадська організація «Антикорупційний блок учасників АТО» повідомила у Facebook 22 листопада.